sobota 29. září 2012

Nová stránka o mé hudbšě

Jekikož svůj blog na Bloggeru od Googlu používám hlavně na zviditeňování věcí, které dělám a nejsem si jistý, že je úůjde snadno najít, chtěl bych upozorenit na svoji dalšěí hudební stránku na Mixcloudu.

http://mixcloud.com/robinhronek

Navazuje to na můj souindcloud, kde už není místo, a tak veškerá nová hudba bude na tom Mixcloudu včetně zajímavostí. Hlavní web o mé hudbě se pozvolna také upravuje, ale moc hudby ke stahování tam nebude.

Chtěl bych totiž zjistit, jaký bude o mojí hudbu zájem, kdy takové služby jako Soundcloud a Mixcloud poslouží nejen k prezentaci, ale ke zjištění poptávky. Bude se měnit obchodení strategiwe webu RHMUSIC.org tak, že pro tískání publika budou vybraná celá alba na tom Mixcloudu, kde je bude možné poslouchat zadarmo.

Navíc to samo počítá lidi, kteří to poslouchají, kolik lidí mne sleduje, kdo si co dal do oblíbených, takže si mohu ulehčit práci se statistikou a soustředit se na tvorbu nové hudby a na jiné věci.

S Renoise 2.8 a VSTI pluginy to jde dobře. Tak se tam podívejte a sledujte mne už od začátku tohoto nového profilu, abyste o nic nepřišli.

R.H.

Žádné komentáře:

Okomentovat